Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anunt/public_html/php_inc/db.php on line 7
Portavoce Romania

Intrebari adresate frecvent

Aveti nelamuriri cu privire la....

Ce variante am pentru a-mi posta un anunt ?

Va punem la dispozitie doua variante pentru postarea anunturilor:
a) puteti posta anuntul fara a fi nevoit sa va creati un cont de utilizator pe www.portavoce.ro
- completati formularul de salvare a anuntului
- alegeti modalitatea de plata
- achitati contravaloarea serviciului (6 euro)

b) creati un cont de utilizator pe www.portavoce.ro, in formularul aferent, completati datele cerute: Nume, Adresa de email, Parola, Numar de telefon, codul de verificare.
Avantajele de a crea un cont de utilizator pe www.portavoce.ro sunt:
-Accesul la anunturile dvs oricand
-Aveti acces la preturi preferentiale : Utilizarea de credite, Preturi de la 3.82 euro per anunt postat
-Incarcarea de credite prin Visa,Paypal,OP
-Puteti salva datele unui anunt dar puteti alege momentul in care va fi postat.
-Anuntul se posteaza in momentul efectuarii platii.

Cum inscriu un anunt ?

Pasul 1. Pentru ca anuntul dvs sa ajunga la noi pentru a-l posta trebuie sa salvati datele anuntului prin completarea unui formular. Va rugam sa nu folositi DIACRITICE in titlul sau textul anuntului!

Titlul anuntului – poate avea max 40 caractere; trebuie ales cu grija, pentru ca in cautarile Google sau a altor site-uri sa aiba relevanta si sa atraga cat mai multi vizitatori. NU folositi DIACRITICE!

Textul anuntului – poate avea maximum 1000 caractere (se contabilizeaza inclusiv spatiile). Scrieti cat mai multe detalii referitoare la anuntul dumneavoastra.

Pret in ron – nu folositi semnul “,” (virgula); folositi doar cifre (numere)

Categoria - Va rugam sa alegeti exact categoria in care se incadreaza anuntul dumneavoastra, categoria in care se va posta anuntul (daca nu e gasita, va fi folosita o categorie asemanatoare)

Judetul – in care anuntul isi exercita efectele

Telefon - UN SINGUR NUMAR DE TELEFON (10 cifre)!de forma 07xxyyyyyy fara . punct, - liniuta sau spatii !!

Adresa site - (fara http://) – adresa site-ului care doriti sa apara in cadrul anuntului postat mxim 40 caractere! Se adauga o singura adresa de site (url)! Daca puneti mai multe caractere url acest camp devine invalid!! Daca nu aveti adresa de site lasati NECOMPLETAT.

Cuvinte cheie –descrieti cateva cuvinte cheie; ce anume credeti dvs ca ar fi cel mai reprezentativ, relevant pentru continutul anuntului dvs (foarte importante pentru motoarele de cautare)

E-mail de confirmare – adresa de e-mail pe care veti primi de la unele siteuri cerere de confirmare adresa de email.

Imagine - Imagine in format JPEG sau JPG (dimensiunea maxima 200 KB). Adaugati numai poze reprezentative, nu adaugati poze indecente, erotice sau pornografice deoarece majoritea administratorilor de site-uri nu tolereaza acest gen de poze si exista posibilitatea de a nu va afisa anuntul sau de a-l modifica;

Pasul 2 - Alegeti una din variantele de plata: SMS, CARD BANCAR VISA - MASTERCARD, PAYPAL

Pasul 3 - Dupa finalizarea platii, un operator va verifica confirmarea platii, anuntul dvs intra pe lista de asteptare.

Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie prin formularul de contact de pe site, adresa de email contact@portavoce.ro, cat si la numarul de telefon 0732-417-020 .

 

Cum stiu ca anuntul meu a fost intr-adevar postat ?

Pe adresa dvs de email veti primi cateva zeci de mailuri de verificarea adresei, NU toate siteurile trimit aceasta verificare petnru a va posta anuntul . Pentru restul siteurilor nu mai este nevoie sa confirmati manual postarea anuntului dar in cateva zile dupa ce primiti aceste cereri pe email cautati EXACT pe google titlul anuntului si veti regasi pagini intregi de rezultate cu anuntul dvs !

In cadrul sectiunii CLIENTI puteti vizualiza anunturile postate de catre ceilalti clienti multumiti de colaborarea cu portavoce.ro!

Obiectivul nostru este de a obtine si mentine colaborari fructoase SI DE DURATA de ambele parti. De aceea, tratam orice colaborare cu RESPECT si SERIOZITATE

Cat timp dureaza pana la publicarea anuntului meu ?

Publicarea unui anunt, de regula incepe dupa aprox. 48 -72 ore de la confirmarea efectuarii platii in functie de cat de aglomerata e reteaua sau de cate alte anunturi stau la rand in asteptarea postarii si dureaza pana la maxim 7 zile pana se tarmina postarea.

- pe unele siteuri anuntul apare dupa ce este aprobat de un administrator (de regula intre 1-7 zile) depinzand de fiecare site in parte
- unele siteuri de anunturi cer sa confirmati adresa de email folosita printr-un email (verificati bulk-urile) .Doar cateva zeci de siteuri cer acest lucru, NU toate siteurile unde postam. Abia dupa validare anuntul va fi postat.

Care este perioada de afisare a anuntului meu ?

Anunturile postate au valabilitatea MAXIMA de pe fiecare site in parte , in medie minim 3 saptamani,dar poate ajunge pana la 8 luni pe unele siteuri.

Pentru a reactiva anunturile acceptati prelungirea lor din casuta de e-mail (doar la site-urile care au aceasta functie) sau repostatile prin intermediul portavoce.ro

Dupa achitarea contravalorii taxei aferente postarii anuntului imi mai ramane ceva de facut?

Aproximativ 10% din site-urile pe care publicam anunturi necesita confirmare prin email. Recomandam verificarea adresei de mail la aproximativ 36 ore de la efectuarea platii si confirmarea prin click a validitatii anuntului. Anuntul nu va aparea pe site-urile respective fara aceasta confirmare!

La ce riscuri ma expun efectuand tranzactii prin SMS sau CARD BANCAR ?

Pentru ambele metode de plata (SMS si Card Bancar Visa), veti fi directionat pe pagini securizate oferite de mobilpay.ro serviciu NETOPIA System SRL si Gecad Epayment , toate operatiunile fiind 100% securizate;
mobilpay face procesari si transferuri in conditiile de securitate conform standardelor 3D Secure Visa si MasterCard;

Ce efecte obtin in urma postarii unui anunt prin intermediul portavoce.ro?

In primul rand, numarul celor care vad anuntul dvs creste considerabil. Fiind postat in peste 365 site-uri de anunturi din Romania, numarul vizitatorilor anuntului dvs poate fi suma vizitatorilor fiecarui site de anunturi in parte.

- Faptul ca in textul anuntului includem si linkul catre site-ul promovat de catre dvs va creste calitatea afisarilor in topul de cautari pe Google.

- Efectul, timpul de indexare poate fi observat in cateva zile, daca nu chiar mai rapid prin o simpla cautare pe Google a Titlului anuntului postat.


Pentru ce servicii achit taxa de 6 euro?

Important: Dumneavoastra platiti contravaloarea muncii depuse de catre noi in locul dumneavoastra: mai exact, in loc sa luati dumneavoastra fiecare site in parte, sa postati anuntul pe fiecare din cele 365 site-uri, contra sumei de 6 euro, portavoce.ro face acest lucru in locul dvs si va scuteste de a irosi timp pretios alocat efectuarii acestei operatiuni.
Rezultatele se vad in cateva zile dupa postarea anuntului.